Leta i den här bloggen

torsdag 7 oktober 2010

Då var man hemma från det andra ultraljudet då och denna gång fick man faktiskt se en liten figur på skärmen. Små armar och ben som rörde sig ryckigt och en tydligt huvud och kropp. Att det var en "läkarstudent" tillsammans med en annan läkare som gjorde det gjorde min lite irriterad dock. Det kändes lite som att stunden handlade mer om att hon skulle flaxa runt med ultraljudsstaven inne i mig o mixtra med maskinen för att lära sig än det handlade om att vi faktiskt såg vårt lilla barn på en skärm.

Det är nog någonting som är viktigt att lära sig för alla som jobbar inom "föda-barn-branchen", att varje gravid kvinna tycker att det är ett litet mirakel att det ligger en bebis i magen och att alla ultraljud ska handla om mamman, pappan och barnet.

Igår kväll vart det lite drama här hemma när min astma inte ville tygla sig under ventolinen och vi fick åka in till familjeläkarjouren kl 22 på kvällen för lite tyngre grejjer. Vill bara må riktigt bra nu och njuuta av att vänta på att bli mamma för första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar