Leta i den här bloggen

måndag 28 november 2011

Vår dag i bilder

Så vad har vi pysslat med idag då?
Vi har fortsatt med pyntningen här hemma. Morris gillar den mer bohemiska stilen med allt pynt spritt nonchalant över golvet.

Vi har även vikt tvätt. Mamman gillar när de rena kläderna ligger i fina vikta högar som är lätta att lägga i lådor eller på hyllor. Även här är Morris extremt nytänkande och visar mamma ett helt nytt sätt att vika och förvara kläder. Definitivt en blivande inredningsarkitekt, min innovativa avkomma.

Mamman vilar en stund på soffan när pappan kom hem och hade hand om inredningsarkitekten ett tag.

Idag fick vi ännu ett nytt nummer av den extremt skitnödiga inredningstidningen "Residence" trots att jag och Jimmy varken beställt eller betalat en endaste krona för den. Kanske är Morris som prenumererar?

Denna bild fick mig att skratta högt. Skribenten Marie Starck är tydligen en av medarbetarna i Decembers överpretantiösa nummer av "Residence" och att avläsa från hennes ansiktsuttryck så är hon lika bajsnödig som tidningen. Vad är hon så väldans nöjd med tror ni? Att hon jobbar på en tidning som tydligen inte tar betalt för de lösnummer de skickar till villaägare i Strömsbro och att hon därav är fantastiskt underbetald? Eller är detta foto kanske taget direkt efter hon varit till den superhippa och överreklamerade Kändisfrisören "Jean-Mark Phaneuf" på biblioteksgatan (så heter väl de flesta hippa frisörer va?) och känner sig nu galet tjusig i sin nya trendiga asymmetriska "åt-ena-sidan-page" med kort, kort lugg?





Det var vår dag. Hoppas ni haft det mist lika trevligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar