Leta i den här bloggen

måndag 28 mars 2011

Det som göms i tö...

Sitter och tittar på en överlycklig bulldog som hittade sin boll på gården på
eftermiddagspromenaden.
Den har legat gömd under en massa snö hela vintern och nu äntligen hade den tinat fram tillräckligt för att han skulle komma åt att hämta den. Han får vanligtvis inte ha sina fotbollar i våningen men jag hade inte hjärta att ta av honom den när han inte släppt bollen ur siktet under hela promenaden och stolt som en tupp började hoppa upp för trapporna i huset med den i munnen..

Idag har jag haft mammsen här på besök. Mysigt att spendera dagen med en av mina favoritpersoner här hemma.

Efter det har jag tagit en dusch och gjort vad jag kan för att känna mig lite fräschare.

Det är inte en lätt uppgift lovar jag, när man svettas som en klimakterietant dygnet runt och har fötter och vader som ser ut som om dom skulle kunna tillhöra en sån där 300kg människa som de gör dokumentärer om och sänder ut i kanal 5 i tid och otid..
Jag tittar på mina ben och hör i mitt huvud en monoton berättarröst säga "Brittmari väger nu 256kg och har inte varit utanför huset på 3 år".
Kanns som jag borde gräva fram en trasa, sätta den på en pinne och med hjälp av min traspinne sköta min hygien från sängen från och med nu för att riktigt sätta mig in i min nya identitet.

Så hur gör man då för att känna sig lite fräschare när man är tung som ett mindre boskapsdjur och har en kagge som får Peter Antoine att se ut som en undernärd, fransk voguefotomodell?

Jo man satsar på att lukta gott och ta hand om det enda som faktiskt är bättre under graviditeten än den är innan. Dvs hud och hår.

Jag lägger en hårinpackning en gång i veckan och använder hårprodukter från "Redken" efter tvätt.
Smörjer in mig gör jag med Bodyshops "Bodybutter cocoa" som enligt rykten ska förebygga bristningar.
Sedan lägger man sig i sitt favoritrum och läser i en bok om någon stackars krake till människa som hamnat snett i samhället och gått igenom ett rent helvete.

Jag bara frossar i dom böckerna för tillfället. Känns nästan lite småsmutsigt att ligga i min fina våning och klappa på bebismagen och läsa om någon som för fullt letar vener på stockholmscentral, men av någon anledning så får de mig på bra humör(?)...

Tudor med sin boll

min älskade hårproduktshylla
Cocoa Body butter från Bodyshop för att inte få bristningar
Redkens "Antisnap" "Satinwear" och "Powertame" för svallet.. Kan jag inte vara utan
Bok om en stackars narkoman. Just denna är faktiskt riktigt bra..
Favoritrummet, badrocken och boken.. All set:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar